BPR Basescu pentru Romania. Si Moldova...

duminică, 6 decembrie 2009
UPDATE 2: Astazi, 14 decembrie, Curtea Constitutionla l-a validat pe Traian Basescu in functia de Presedinte al Romaniei. Aici s-a incheiat visul Prostanacului de a deveni Presedinte. Ofticati-va tovarasi comunisti! Fie-va frica dragi moguli si corupti! Astazi a invins dictatura, caci pana la urma democratia nu este decat dictatura majoritatii...

UPDATE 1: Traian Basescu a iesit presedinte asa cum ma asteptam. Prostanacul, PSD-ul, Antonescu si toata gasca de moguli si comunisti si-au luat-o in barba, cu toate eforturile de natura financiara si mediatica si incercarile de manipulare. Basescu a invins! Bravo Traiane! A invins democratia si bunul simt. Ma bucura nespus ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta in directia corecta. Este totusi gresit sa spunem ca diaspora a fost cea care l-a readus pe Basescu la putere, sa nu uitam de cei peste 5 milioane de romani care l-au votat. Bravo Ardealului Banatului si Dobrogei! Bravo diasporei! Bravo Basarabiei, care a oferit o adevarata lectie! In diaspora Traian Basescu a luat peste 75% din voturi! In Basarabia a luat 95%!!!!!!!!!!!!!!

Mai bine un presedinte jucator decat un presedinte jucarie. Traian Basescu.

22 comentarii:

Anonim spunea...

mai bine emigram ....

abc spunea...

nu credeam tocmai moldovenii sa aleaga dictatura

rusine

AndreiBabcinetchi spunea...

Nu cred k emigrarea reprezinta o solutie. Avem nevoie de cat mai multi oamneni sa reconstruim Romania. Oricum ai vazaut si tu pentru cine au votat persoanele care au emigrat :). Si nici nu consider ca e o rusine sa- sustii pe Basescu, care poate fi orice numai dictator nu.

Anonim spunea...

pai voi care sunteti satui de comunisti votati un manipulator care a facut orice sa castige alegerile care au fost fraudate pe fatza ca in cel mai josnic stat comunist? Si daca tu consideri ca Basescu a castigat pe bune aceste alegeri e grav pt tine.Mai mult acum umbla cu japca la comunistii pe care i-a blamat atat pentru ca vezi tu SuperBase nu e chiar atat de super pe cat pare!A iesit presedinte cu voturile din afara tarii sa conduca acolo!

Anonim spunea...

frate e cel mai varza blog.... a invins nesimtirea nu bunul simt.... impusca-te si ia-l si pe basescu cu tine

Anonim spunea...

chestia cu comunismul e cea mai mare abureala politica. Base seamana cu portretul unui adevarat informator si nu am nici o indoiala ca a avut legaturi cu securitatea, dar cine sa-l ancheteze...el e boss-ul, regele, maria sa, cineva pt care mihai viteazul sau stefan cel mare sunt niste novici. Parca il si vad la un sprit cu udrea, cocos, videanu si compania zicand cu nesimtirea caracteristica: HA HA HA i-am prostit si de data asta. Ce oameni prostuti sunt in romania si aia din afara si mai si...

AndreiBabcinetchi spunea...

Frate, ca sa putem purta un dialog civilizat ar trebui sa te semnezi mai intai. Din ce inteleg de la tine PSD-ul nu a manipulat deloc in campania asta, Antenele si Realitatea au fost echidistante, Geoana nu e marioneta lui Vantu&gasca, PSD-ul nu a practicat turismul electoral, Iliescu, Hrebe, Nastase nu sunt comunisti securisti, votantii lui Basescu sunt foarte prosti, votantii lui Geoana sunt crema intelectualitatii si diaspora ar trebui lipsita de drept de vot. Ei bine, daca tu crezi asta, eu iti respect parerea. Voteaza PSD-ul in continuare...

Anonim spunea...

in fine nus cui ai raspuns pt ca toti sunt anonimi,in fine toti au manipulat si toti fac si de data asta sa fii convins ca base a colaborat cu SRI ca asa face fiecare cand e la putere si furtul sau a inclinat masiv balanta in favoarea sa pt ca in tara nu iesea presedinte,voturile din afara l-au ajutat.Eu personal am votat PSD pt a nu iesi smecherasu asta nu ca port in suflet o dragoste nespusa fatza de ei. GRESEALA TA e ca desi spui ca toti au manipulat si toti au gasca mare in spate continui sa privesti cu ochi mai buni sleahta PDL, DE CE? nu ti se pare ca sunt in aceeasi oala? In momentul de fata in opinia mea ei reprezinta un pericol m mare pt tara decat PSD.Te-am salutat si multa bafta cu blogul pt ca respect parerile LIBER exprimate!

Anonim spunea...

tu chiar o crezi p aia cu comunistii? daca da esti mai prost decat credeam

iti dai seama ca pd-ul e la fel de comunist ca si psd-ul, ca ambele se trag din fsn, ca sediul actual al pd-l este fostul sediu al fsn

mai securist ca basescu nu se poate, foloseste toate serviciile posibile ca sa asculte telefoane, sa fileze contracandidati, sa afle informatii pentru santaj

e klar k au furat alagerile sunt mult mai multi care ar vota geoana singura problema e ca adeptii lui basescu au gura mai mare esti un exeplu perfect sustinatorii lui geoana nu s pot cobora la nivelul asta de discurs au fost 5 milioane la vot da n au fost de ajuns ca s a furat prea mult

Anonim spunea...

"democratia nu este decat dictatura majoritatii"

aprecierea asta spune multe despre cum intelegi tu democratia...

AndreiBabcinetchi spunea...

Am inteles. Sustinatorii lui Geoana sunt mai destepti ca cei ai lui Basescu. Dar ai lui Basescu sunt mai multi.

Fraza cu democratia apartine marelui pupincurist voiculescian Mircea Badea.

Anonim spunea...

Faza cu Mircea Badea e ca nu l-a pupat nici pe Geoana nici pe Basescu,intr-adevar l-a criticat pe unu m mult si nu am auzit sa il laude pe Voiculescu vreodata deci nu l-a pupat in cur.Ca nu vorbeste urat de el e la mintea oricarui tampit,sa lucrezi tu la firma cuiva si sa te inregistrezi facand mishto de el si criticandu-l apoi inmaneaza-i inregistrarea sa vedem unde ajungi!

AndreiBabcinetchi spunea...

Mircea Badea e un tip simpatic, e perfect normal sa nu dai in seful tau si in organizatia in care lucrezi, dar vehementa cu care l-a contestat pe Basescu in ultimele 2 luni ma face se cred ca el, impreuna cu colegii sai antenisti au fost ifluentati decisiv de mai marele Felix.

Am auzit azi un banc simpatic: Unii sunt PRO Basescu, altii sunt PROstanaci :))

Anonim spunea...

Ce parere ai despre numirea lui Emil Boc?

AndreiBabcinetchi spunea...

Este clar ca prin numirea din nou a lui Emil Boc, Traian Basescu vrea sa transmita un measj clasei politice, sa arate cine e de fapt seful. Desi multi ma vor injura, eu consider ca Boc este cel mai competent prim-ministru al Romaniei de dupa '90. Initiativele sale, extrem de nepopulare, dar absolut necesare, i-au adus un val urias de antipatie. Nu stiu cate persoane ar fi avut curajul sa puna interesele statului mai presus de orice. Din pacate, guvernarea sa s-a suprapus cu criza economica, si se va suprapune in continuare. Ii va fi foarte, foarte greu in continuare, romania fiind intr-un dezastru economico-financiar in acest moment. A accepta sa fii prim-ministru in aceste conditii reprezinta in sine un act de curaj. PNL-ul de exemplu s-a eschivat de la guvernare 9 si nu cred ca este vorba de principii politice sau pseudo-aliante cu PSD-ul, ci pur si simplu au fost lasi).

Validarea guvernului Emil Boc de catre acelasi Parlament care l-a demis acum 2 luni arata cat de perversa este clasa politica romaneasca si cat de murdare sunt jocurile pe care le fac unii. Eu sunt optimist in ceea ce priveste viitorul guvern. Sper sa aiba parte de liniste.

Anonim spunea...

lol nush cine te a intrebat de boc da alta cred ca e intrabarea

ce parere ai de udrea ministru? la un minister care primeste milairde de euro anual

Anonim spunea...

Eu am intrebat de Boc foarte ironic,fiind foarte curios de raspunsul lui si mi-a demonstrat cat e de naiv si cat de mult se aseamana cu cel pe care il sustine! Auzi raspuns "sa demonstreze cine e seful" si apoi vorbeste de interesul national :)) ca de asta e vorba acolo sa arate fiecare ca el e seful nu sa lase fiecare ca sa conduca tara asta.PNL a vrut sa guverneze da nu a vrut sa fie o papusa trasa de ate de marele papusar basescu asa cum pateste domul BOC. cat despre noul guvern chiar te asteptai sa fie compus din alti oameni decat vechea satra a lui basescu? Nu mai sunt oameni competenti in tara asta in afara de astia,hai sa fim seriosi,incerci tu sa ii scuzi astuia manevrele.........................

AndreiBabcinetchi spunea...

Deci eu seman cu Basescu si sunt naiv :)) Interesant punct de vedere. Una peste alta, Boc va fi viitorul prim-ministru al Romaniei si este foarte bine ca premierul are aceleasi viziuni ca Presedintele. O mai fi oameni competenti in tara asta, dar atata timp cat PDL-ul se afla la guvernare este firesc ca in guvern sa fie oameni de la PDL, de unde vrei sa luam competenti si sa-i punem ministri?

In privinta Elenei Udrea, intr-adevar este o alegere total neinspirata. Este o greseala ce dovedeste jocurile politice murdare care au loc in interiorul PDL. Este o persoana cu imaginea patata si destul de slab pregatita. La turism s-a zbatut ea, a fost un ministru destul de activ, a incercat sa promoveze imaginea Romaniei, insa raman la parerea ca trebuia aleasa o alta persoana. Ministerul Turismului, ca si cel al Tineretului sunt 2 ministere in care s-a risipit banul public, si lipsa lor din noua organigrama guvernamentala mi se pare o dcizie buna, tinand cont de actualele realitati economice. Pe viitor, ar fi bine sa se reinfiinteze aceste 2 ministere sau sa se gaseasca o alta solutie. In viziunea mea, dezvoltarea de mai departe a Romaniei ar trebui sa se bazeze pe 3 piloni: agricultura, energia regenerabila si turismul.

Anonim spunea...

ba nu e niciun joc murdar cei din pdl nu sunt nebuni nu o vor pe udrea blaga a spus k ar fi bine sa nu mai fie ministru

basescu insusi a pus conditia sa fie udrea in guvern, si cu un minister la care vin bani maxim

probabil ti a luat mintile basescu si nu o sa intelegi asta oricat de evident ar fi

AndreiBabcinetchi spunea...

Politica este o curva, indiferent de cine ar fi ipins-o pe udrea in guvern. Am mai spus, este o greseala pe care base cu pdl-ul sa si-o asume.

Ca procent din PIB, turismului ii sunt alocati printre cei mai putini bani, insa, desigur, destui de multi pentru a imbogati "un grup de interese". Daca vor fura, atunci vor suferi consecintele, vor fi judecati, vor fi taxati de alegatori.

Acest guvern are destui ministri incompetenti (udrea, videanu, oprea), cativa bunicei (blaga, berceanu, boc) si multi necunoscuti. Consider ca este un guvern capabil sa treaca Romania cu bine peste acest dificil an 2010. Eu personal am inceredere in acest guvern.

Anonim spunea...

Tu inca mai crezi ce spui?Hai sa iti dau niste informatii,poate nu ai tv,firmele dau faliment,proprietatile nu se mai vand,se anunta conciederi si la stat si la privat, 30 000 de someri numai din constructii in anul ce urmeaza,se desfiinteaza scolile,se vand afaceri si deja destui oameni care o duceau cum reuseau acum au ajuns sa nu mai aiba ce pune pe masa! O sa astept sa vad ce se intampla desi 5ani au fost unii,acum tot aia se vede unde am ajuns tu te bucuri.Alte tari ies din criza noi..........

Anonim spunea...

Te astept la sfarsitul anului sa ne prezinti situatia!

Trimiteți un comentariu